torstai 24. tammikuuta 2013

Lämmikettä

Kivoja pakkaspäiviä on ollut tänä talvena aika paljon, nyt sitten lähiaikoina vähän liiankin kylmiä. Ei sinne miinus viiteentoista oikein viitsi näitä karvaisia raahata palelemaan. Siinä vaiheessa kun Ariel nostelee tassuja tai alkaa kävellä kolmella jalalla, sillon on liian kylmä. Ivi on yleensä siinä vaiheessa jo puoliksi sylimatkustajana.


Ariel on pitkälti tämän talven kyllä mennyt ihan omissa karvoissaan, ei ole montaa kertaa ollut takkia päällä. Tämä johtuu ehkä jonkin verran myös siitä että Ivi on ryövännyt Arielin oman Hurtta-talvitakin. Omat ei kelpaa, niissä on ikävät ne lahkeet mistä etujalat pitäisi mennä. Vähän jäykän näköistä kävely. Mutta Arielin takki on sitten kelvannut. Se on ehkä sentin tai kaksi vähän pieni, joten tällä viikolla onkin juhlapäivä kun Ivin oma, sininen Hurtan takki/viitta saapuu postissa. Petellä oli huippuale kun sai kyseisen tuotteen puoleen hintaan. On noilla nimittäin hintaa, Arielin takista taisin maksaa yli 50 euroa mikä on enemmän kuin mitä maksoin omasta untuvatakistani...

Mutta siis on meillä koirille lämpimiä vaatteita, suurin syy miksi Ariel menee ilman mitään on se että hän ei oikesti näytä yhtään palelevan ja koska turkki menee aivan solmuun oikeastaan kaikista vaatteista niin ei niitä sitten ihan huvin vuoksi viitsi pitää. Ja Ivi on kyllä lyhyemmässä karvassa kuin mikään talvi aikaisemmin, ei ihme jos vaatteiden tarve on suurempi.

Metsälenkit on parhaita, saa juosta ja haistella ihan rauhassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti