torstai 20. joulukuuta 2012

Halpaa hupia

Kylminä päivinä on keksitty sisälläkin enemmän tekemistä ja kaikenlaisia omia aktivointileluja on rakenneltu taas. Ivi rakastaa tuhota juuri pahvilaatikoita tai rullia ja repii niitä hajalle kunnes löytää herkut. Hän on oikea tuhoamiskone ja silppuaa kyllä laatikon kuin laatikon. 

Ariel on vähän pieni ja hassu tässäkin hommassa, ja hänelle jos antaa vaikka vain pienen taiteltun vessapaperirullan tai laatikon joka on tehty tosi kevyestä pahvista, hän haistelee sitä aikansa ja koittaa käännellä ja katsoa olisiko jotain luukkua mistä ne herkut löytyisivät. Sitten hän katselee minua kysyvästi että jos mami taas tulisi ratkaisemaan ongelman. 

Arielille pitääkin tehtäviä vähän helpottaa, ja teen hänelle yleensä samantapaisen lelun kuin Iville mutta jätän johonkin kulmaan esimerkiksi reiän josta Ariel voi saada herkut tippumaan heittelemällä tai pyörittelemällä lelua. Tällä tavalla hänellä ei lopu motivaatio kesken eikä tule sitä tunnetta että hän luovuttaisi ja lopettaisi yrittämästä. Pääasiahan on vain keksiä vähäksi aikaa jotain mukavaa puuhailemista ja tekemistä. Herkkuina käytämme pieniä paloja jotain ihan kaupan kana- tai tonnikalapaloja koirille, ja joskus voi olla seassa joku superhyvä lihapullan tai nakin palanenkin.

Osa 1. laatikon tuhoaminen suoritettu, nyt pää pitkällä laatikossa etsimässä viimeisiä murusia.

Ei mitään pieniä reikiä, Ivi tuhoaa mieluiten kunnolla puolet koko laatikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti