tiistai 13. marraskuuta 2012

Ostoksilla

Tänään aamulenkillä lähdimme eläinkauppaan etsimään Arielille synttärilahjaa. Lahjaa ei löytynyt, mutta mukaan tarttui koirien oma joulukalenteri. Ei ollut kyllä käynyt mielessäkään että tällaisen hankkisimme, enkä ollut itseasiassa edes ajatellut että tällaisia edes valmistetaan. Luukuista pitäisi löytyä jonkin näköisiä herkkuluita ja saa nähdä miten ne nallejen kesken jaetaan kun emme nyt panostaneet kuin yhteen yhteiseen kalenteriin.

Myöhemmin näin toisessa eläinkaupassa myös koirille suunnatun suklaakalenterin, mutta tämä meidän kalenteri taitaa olla parempi valinta koska Ariel ei ole koskaan mistään makeista herkuista tykännyt niin ne olisi mennyt kaikki ainakin Ivin suihin. Saa nähdä minkälaisia yllätyksiä näistä meidän luukuista sitten löytyy. 


Ariel on hiukan nirso luiden suhteen, joko hän vain valikoi tarkasti makunsa mukaan tai sitten hänellä on vain niin pieni suu että hän ei kaikenlaisia tikkuja ja luita tykkää pureskelle. Iville kelpaa kaikki sian kärsästä pupun korvaan kun taas Ariel ei samanlaisella innolla ole syönyt oikein mitään muuta kuin sellaisia ohuita lammastikkuja mitä olemme jostain eläinkaupoista ja agilitykisoissa kojuista löytäneet.

Nyt otimme kaupasta muutaman kappaleen testiksi uudenlaisia pureskeltavia, olisiko tämä nyt ollut sitten jotain kurkkutorvea. Palat ovat ainakin tosi ohuita, niin ajattelin että Arielin suuhunkin voisivat sopia hyvin. Jos vain maku olisi kohdallaan...


Synttärilahja on kuitenkin edelleen hakusessa. Onneksi muutama päivä vielä aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti