sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Moro Pete

Tällä viikolla oltiin taas menossa ja käytiin kyläilemässä perheen luona. Ivin ja Arielin mielestä koko reissun paras kohta oli vierailu Peten Koiratarvikkeessa Porvoossa. 

Meidän retki kauppaan alkoi niin että pysäköimme auton metri ovesta, ja jotenkin Ivin hihna ei ollutkaan kovin hyvin kädessäni kiinni ja hän lähti pikkujaloillaan kaupan ovia kohti niin kovaa kuin pääsi. Hienot liukuovet aukesivat sitten itsestään tehden tietä Iville, ilmeisesti tunnistimet tunnistavat myös 3 kiloiset koirat ja osaavat avata oven. Ivi ehti pitkällä hyllyjen väliin asti ennen kuin siskoni kävi pyydystämässä hänet.

Petellä on kyllä hieno liike ja varmasti löytyy jokaiselle karvaiselle mieluisia tuotteita. Me ostimme n. 30 eurolla kaikenlaisia herkkuja. Possun kärsäpaloja, korvapaloja, härkänappeja, kanakierreluita muutamaakin eri laatua. Leluja olisi ollut myös joka lähtöön mutta meillä on niitä kaikki nurkat täynnä, ja lelujen elinikä on meillä melko pitkä kun ei tämä kaksikko pienillä hampaillaan oikein mitään rikki saa. Pari lempilelua on joskus paikattu.

Tämä kauppa oli myös siitä kiva että hinnat ovat todella kohdallaan! Jos ei kauppaan asti pääse itse niin netistä heiltä voi tilata myös ja meillä on ainakin ollut aina tosi nopea ja hyvä toimitus. Mutta ehdottomasti jos paikalle on mahdollista mennä on tämä kyllä jokaisen koiran unelmakauppa. Ainoa mitä emme löytäneet oli aktivointilelujen täytteet jotka on etsinnässä meillä.

Monen päivän reissailun jälkeen palasimme taas kotiin. Väsyneitä nalleja on ollut matkassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti