tiistai 20. marraskuuta 2012

Ja sitten taas näin

Jos oli viime viikolla kaikkien aikojen parhaat agility treenit niin tällä kertaa oli sitten kyllä ne kaikkein huonoimmat. Aivan katastrofi. Lähtien siitä että emme löytäneet uutta talvitreenipaikkaa, ja ajoimme sateessa pimeässä metsässä ympäriinsä, 15 minuutin matka venyi 40 minuuttiin.

Tarkoitus oli harjoitella jotain lähtöä missä ollaan jo ohjaamassa seuraavaa vaikeampaa hyppyä valmiiksi. Tiesin jo ennen kehään astumista että Ariel jäisi lähdössä niille jalansijoilleen ja niinhän se meni, ei sitä edelleenkään voi jättää lähtöön kun sinne se jää. No sitten kun lähdimme vauhdista hän teki muutaman hypyn ja täydelliset kepit missä kyllä autan edelleen mutta tosi hyvin silti, ei mitään virheitä, ja putketkin hyvin, mutta alusta oli todella pehmeä ja hypyt kisakorkeudessa kun meidän harjoituksissa kaikki muut niillä menee...

Ei pitäisi. Edellisen viikon ohjaaja sanoin jo 20/25 hypyissäkin että ne näyttävät olevan Arielille työläitä ja vaikka hän hyppääkin ne ihan ok, niin näkee että hän saa tehdä töitä tosissaan. No Arielilla meni korkeista hypyistä ja jostain muusta, mistä lie, fiilikset ihan kokonaan ja loppuaika oli istuskelua. Välillä sain hänet juoksemaan perässäni mutta siinä se, hän ei suostunut edes tekemään yhtäkään hyppyä!??! Tällaista sitten vaihteeksi. En siis saanut häntä mitenkään houkuteltua yhdestäkään hypystä, vaikka ne laskettiin kahteenkymppiin meidän toiselle kierrokselle. Siellä sitten juoksin ja yritin joka tavalla saada Arielia hyppäämään, mutta hän ei suostunut tulemaan edes minun perässäni yli, juoksi vauhdissakin jokaisen hypyn ohi ja onneksi tajusin sitten lopettaa koska en usko että häntä olisi millään saanut sinä iltana esteestä yli.

Näin huonoja emme ole olleet sitten alkeiskurssin ensimmäisen kerran jälkeen kun Ariel ei ollut koskaan aiemmin edes nähnyt agilityesteitä. En tiedä oliko se uusi paikka, uudet hajut, pilkkipimeä piha mistä emme meinanneet edes löytää halliin, kurssiohjaajan vaihtuminen taas, tai toivottavasti häntä ei ainakaan satu mihinkään. Missään muualla en ole kyllä epäillyt että häntä sattuisi mutta täytyy pitää sekin mielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti