tiistai 6. marraskuuta 2012

Harmaata

Ilma on ollut huono ja olemme vain istuneet sisällä! Ei huvita mennä mihinkään kun on vain kylmä tuuli ja hyytäviä vesipisaroita lentelee naamalle ja lätäköitä siellä täällä. Arielin pesen n. 10 päivän välein mutta kun sen on juuri edellisenä päivänä tai muutamaa päivää sitten pessyt, ei huvita lähteä kuraisille poluille kun siinä olisi sitten käytännössä koko koiran pesu taas edessä. Ei riitä tassujen huuhtelu kun korva-, naama- ja kylkikarvat roikkuu maassa asti.

Mitä me sitten sisällä keksitään? Paljon syödään kivoja possun kärsäpaloja ja muita pureskeltavia. Vessapaperirullien sisältä etsitään herkkupaloja. Aivoja yritetään aktivoida myös uusia temppuja opettelemalla ja vanhoja kertaamalla. Välillä piilotetaan kongin sisällä lihapaloja ja kastiketta ja syödään myöhemmin kun ne ovat pakastimessa vähän muhineet.

En muista oliko viime syksy näin synkkä ja sateinen... tuntuu vaan että olemme istuneet ikuisesti sisällä. Onneksi nallet jaksaa keskenään täällä sisälläkin leikkiä, mutta Ivillä kyllä varsinkin näkyy energiatasot aina menevän yli kun hän on levoton välillä ja haukkuu mille sattuu sisällä ja riehuu lelujen kanssa. Ariel tulee aina jalkoihin ja sängylle viereen katsomaan telkkaria ja lukemaan, hän ei näytä mitenkään tylsistyvän sisälläkään.

Olisi silti kyllä kiva jos nähä lätäköt joskus kuivuisi tai vaihtuisi edes lumeen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti