torstai 25. lokakuuta 2012

Talviko se tuli

Tänä aamuna heräsimme siihen että ulkona on LUNTA! Eilen oli jo vähän ollut nurmikko ja lehdet jäisiä illalla, mutta nyt oli ihan oikeasti valkoinen maa. Ehkä sellainen puolen sentin kerros lunta. Mutta silti!

Ariel oli tietysti ihan innoissaan, hän halusi vain päästä paikasta toiseen ja meni edestakaisin lumessa eikä halunnut pysähtyä ollenkaan. Ivi katsoi jo ovella että hyi, nyt on taas kylmä maa, jouduin kantamaan hänet ovelta vähän matkaa että lähti edes kävelemään. Ivillä oli vielä uusi hieno beige neule jonka ostin hänelle koska hänellä on nyt niin lyhyt karva että häntä paleltaa helposti. Hän näytti vähän olevan kylmissään nytkin mutta sitten kun vähän käveli niin kyllä se siitä.

Arielilla ei mistään kylmästä ollut tietoakaan. Hän on kyllä sellainen lumessa viihtyvä koira vaikka ei tuon turkin hänellä pitäisi paljoa enempää lämmittää kuin Ivilläkään. Ehkä ne Kreikan mukavat lumettomat talvet ovat edelleen Ivin muistissa ja hän haaveilee pääsystä takaisin lämpimään. Ariel varmasti haaveilee ensimmäisistä lumikasoista mihin pääsisi hyppäämään ja pöllyttämään lunta ympäriinsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti