keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Uintitreenit. Eikun siis agility

Meidän ensimmäiset sadetreenit! Juuri meidän treenien kohdalle osui koko viikon tai kuukauden pahin sadekuuro, aina kun ajattelimme että se on jo menossa ohi, sade vain yltyi. Minun ja Arielin vuoro ei ollut edes kaikkein pahimman sateen aikaan, olimme ryhmän loppupäässä mutta sitten kentällä oli jo lammikoita jotka olivat melkein mahaan asti Arielia. Sadekaan ei kokonaan lakannut ja hetkessä hänkin oli aivan uitettu.

Ai kun on kivaa! Pyyhkeen sisällä odottelemassa toista kierrosta.

Meitä ennen mennyt koira oli jo juossut moneen otteeseen pois kentältä ja katokseen istumaan minun viereeni, ja lopulta päätti jäädä asumaan putkeen koska sehän on aivan loistava sadesuoja. Kieltämättä meitä kyllä nauratti kun treenien ohjaaja ja koiran omistaja seisoivat sateessa ja kävivät jotain juttuja läpi, koiran katsellessa katoksen suojista eikä sillä ollut aikomustakaan lähteä sieltä pois.

Ariel oli surkea näky pitkä turkki aivan märkänä ja vauhti oli sellaista kävelyvauhtia pikku hypyillä ja lätäköiden kohdalla "hyyyyi onpa syvä lätäkkö".  Juuri parin ensimmäisen aidan jälkeen oli ennen seuraavaa pahin ja syvin lätäkkö kaikista, eikä Arielia olisi huvittanut mennä koko aitaa ollenkaan. Tämän jälkeen tuli putki, joka oli sekin märkä ja likainen ja hyi, aluksi hän ei halunnut mennä siitä läpi eikä edes astua sinne jalallaan mutta lopulta ei sitten toisaalta halunnut tulla sieltä uloskaan joten jäi putken alkuun (sateelta suojaan) katselemaan.

Saimme kuitenkin houkuteltua hänet putken läpi muutaman kerran vaikka en tiedä miten hän sieltä konttasi läpi, niin kauan kesti. Sateen hiukan rauhoituttua saimme takasuoralla muutaman kerran ihan hyvänkin vauhdin päälle, siellä oli myös vähiten niitä järven kokoisia lätäköitä. 

Pienempikin sade olisi riittänyt ensimmäisiin agilitytreeneihin sateessa mutta olihan se hyvä kokemus. Kyllä me saadaan vielä kunnon vauhdit päälle ja sitten ei edes huomata mitään sateita, toivotaan että ensimmäinen kerta oli nyt se pahin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti