sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Se on täällä!

Syksy on taas tulossa. Tai taitaa olla jo täällä. Sen huomaa esimerkiksi siitä, että Ivi ei enää jää jokatoiseen varjoon makoilemaan kun Suomen kesätkin ovat kuulemma liian kuumat että mitään lenkkiä jaksaisi kävellä. Ja siitä, että illan viimeisellä vessakeikalle ei voi enää lähteä shortseissa tai vilu yllättää.

TAI siitä, että Arielin mahakarvoista ja jaloista saa repiä kaikennäköisiä lehtiä irti jokaisen lenkin jälkeen jos on yhtään metsän reunassakaan käväisty jalkakäytävältä eksyttyä.

JA siitä että tassupyykkiä saa taas harrastaa lähes joka kävelyn jälkeen kun sateista on ja vähintäänkin märkää. Kaikkialla.

Parasta syksyssä onkin sitten nämä viimeiset lämpimät hetket kun voi istua rannalla tai puistossa ja laittaa silmät kiinni ja jos ei juuri silloin hirmuisesti tuule niin voi vielä muistella mennyttä kesää ja antaa auringon lämmittää.


Eivät ne pimenevät illatkaan maailmaa kaada. Kun ulkona tuulee ja lentelee vesipisaroita sinne tänne ja pimeä tulee koko ajan aikaisemmin, on se vain yksi hyvä syy lisää jäädä sohvalle juomaan kaakaota ja antaa nallejen tulla sohvannurkkaan viereen pureskelemaan kivoja herkkuluita.

2 kommenttia:

 1. Heippa, ja onnea uuteen blogiin. Kivat sivut olet saanut tehtyä; tapasi kirjoittaa on hauska ja intensiivinen - ja koirulit ovat niin sydämellisen ihania :))
  Uusia tarinoita odotellen
  Sari Ja Pepi-perhoskoira

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos paljon! Ja tosi kiva että löysitte tänne:)
  Pusuja pepille meidän karvakaksikolta!

  VastaaPoista