maanantai 27. elokuuta 2012

Viikonloppu, osa 2 : Ympäriinsä

Ehdimme nauttia Helsingistä ihan kunnolla viime viikonloppuna. Tässä kuvina tiivistelmä viikonlopusta ja kaikesta mitä ehdimme tehdä ja nähdä!

Söimme espalla kesän viimeiset pehmikset. Mami antoi poikkeuksellisesti nallejenkin nuolaista. Ihan vähän.


Olimme Senaatintorilla tuomiokirkon rappusilla paistattelemassa päivää ja katselemassa poliisien päivän tapahtumia ja paikalla pyöriviä turisteja. Ja taisi eräällä BB-julkkiksella olla samaan aikaan juuri häätkin, sen tosin saimme tietää vasta myöhemmin vaikka vilaukselta häävieraita näimmekin!


Paikalla oli myös poliisikoira esittelemässä osaamistaan. Perheen pienimmiltä ja muilta asiasta tietämättömiltä saattoi esitys mennä hiukan ohi, sitä ei oikein selostettu kovin hyvin mutta he siis esittivät miten koira tutkii auton sisältä ja ulkoa.


Piipahdimme myös Red Bullin mäkiautokisoissa, oli kyllä hienoja "autoja" paikalla, kuvassa kalakukko-niminen menopeli. Kalat ja kaikki kyydissä!


Lauantai ja sunnuntai kuluivat suurimmilta osin ulkona, ja välillä piti levähtää syömään. Ivi lepäili kauppatorilla satamassa renkaan varjossa.


Ja nämä kaikki sen lisäksi että sunnuntaina oli erikoisnäyttelypäivä! Kyllä tuli otettua lämpimistä päivistä kaikki ilo irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti