tiistai 21. elokuuta 2012

(Henkisesti) pitkä viikonloppu

Viikonloppuna Ariel ja Ivi olivat mukana elämänsä ensimmäisissä agilitykisoissa. Katsojien roolissa tosin. Tai tarkemmin, isossa häkissä teltannurkassa kun mami hoiti talkootehtäviä.

Päivät olivat pitkiä mutta nallet jaksoivat hienosti ja käyttäytyivät aivan mallikelpoisesti. Tämä olikin ihan hyvää häkissä olemisen harjoittelua molemmille. Iville siltä kannalta että paikalla oli paljon muita koiria jotka vähän hermostuttavat häntä välillä ja Arielille siltä kannalta että hän en kestäisi yhtään olla erossa mamista. Aluksi olikin pieni paniikki vaikka mami oli näköetäisyydellä, Ariel kun mieluummin seuraisi kantapäissä kiinni joka askelta.

Lopulta olin todella iloinen miten häkkiharjoittelu ja viikonloppu kokonaisuudessaan sujui. Monien muiden koirien tavoin kumpikaan ei itkenyt perääni tai haukkunut monotoonisesti häkissä. Ivi tietysti haukkui jos muita koiria tuli liian lähelle heidän häkkiään, mutta kun seiniä välillä vähän peitti oman rauhan saamiseksi päivät kuluivat leppoisasti nukkuessa ja välillä herkullisia luita pureskellessa. Ja välillä sitten mamin pieninä kanttiiniapulaisina.

Tästä hienosta jaksamisesta palkintona lähdimme maanantaiaamuna retkelle ja aamulenkille koirakahvila Vainuun. Suru oli suuri kun ovella huomasimme että kahvila on suljettu!


Kyllähän minä sen sitten siinä ovella tajusinkin, että joskus olen jostain lukenut nämä aukioloajat mutta ei se lähtiessä käynyt mielessäkään että maanantaina kahvila on suljettu. Koitamme onneamme uudestaan joku toinen päivä tällä viikolla, kyllähän sinne nyt on päästävä kun oven takanakin on jo käyty haistelemassa.

Kävelylenkki jatkui sitten kuitenkin ihan mukavasti kun kävimme pienessä eläintarvikekaupassa piipahtamassa ja kiltti kaupantäti hemmotteli nalleja herkullisilla kanatikkupaloilla. Tuntui että pikkumahat olivat ihan pohjattomat, niin paljon herkkuja sinne mahtui..! Nyt jaksaa odottaa vielä vähän aikaa että pääsemme Vainun herkkuja maistelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti